«Άδεια Θέατρα, Γεμάτη Πόλη» – χορευτικές παραστάσεις στη Ρόδο.

• Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου σε συνεργασία με την ομάδα του Dance Laboratory Rhodes διοργανώνει τρεις ανοιχτές παραστάσεις σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με τίτλο «Άδεια Θέατρα, Γεμάτη Πόλη» μετατρέποντας την Πλατεία Γαβριήλ Χαρίτου (100 Χουρμαδιές) σε υπαίθρια σκηνή για τρεις ημέρες στις 4,5 & 6 Αυγούστου 2020, στις 21:00 | Είσοδος ελεύθερη.

Επαγγελματίες χορευτές και μουσικοί από την Αθήνα και την Ρόδο θα συνεργαστούν αυτοσχεδιαστικά δημιουργώντας επιτόπου το έργο, καθώς και με ολοκληρωμένα χορευτικά κομμάτια. Ένας διάλογος ζωντανής μουσικής και κίνησης θα χτίζεται εκείνη την στιγμή διαφορετικός για κάθε μέρα, αναδεικνύοντας το επαγγελματικό επίπεδο του σύγχρονου χορού στο νησί και δίνοντας το έναυσμα αυτή η πρωτοβουλία να γίνει θεσμός.

Οι θεατές θα μπορούν να ξεκινήσουν από νωρίς την περιήγησή τους στην πλατεία και να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέηλ απο το ΜΥΓΑ Mobile Bar καθώς και να ανακαλύψουν εικαστικές εκπλήξεις που θα ξεπροβάλλουν στο αστικό τοπίο. Στις 21:00 ξεκινάει η παράσταση και τέλος θα ακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση με τους συντελεστές του δρώμενου, συντροφιά με κοκτέιλ και ατμοσφαιρική μουσική.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Μανουκιάν, Βαρβάρα Μπαρδακά

Καλλιτέχνες: Ειρήνη Αποστολάτου, Σάββας Αθανασιάδης Λαμπρινή Γκόλια, Πετρίνα Γιαννάκου, Ιουλία Ζαχαράκη, Αναστάσης Καραχανίδης, Μαριτίνα Κατσιμπράκη, Χριστιάνα Κατσιμπράκη, Κωνσταντίνος Κατσούδας, Μαρία Μανουκιάν,Έλενα Μαυρομανωλακη, Γιάννης Μαμωλής, Βαρβάρα Μπαρδακά, Βασίλης Νικολακόπουλος, Χρήστος Ξυραφάκης, Αναστασία Παττελάκη, Αντώνης Τζούμας, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης Φωτεινή Τζούμα.

Ημέρες υπαίθριων παραστάσεων: 4,5 & 6 Αυγούστου 2020
Μέρος: Πλατεία Γαβριήλ Χαρίτου (100 Χουρμαδιές)
Ώρα έναρξης: 21.00 | Είσοδος Ελεύθερη

* Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων και υγιεινής *


Back to top