“Ετσι Ξαφνικά: Πώς να ζήσεις αυτό που θέλεις Τώρα” – σεμινάριο αυτοβελτίωσης

«Έτσι Ξαφνικά: Πώς να ζήσεις αυτό που θέλεις Τώρα!»

Η δεύτερη στάση της χρυσής περιοδείας μας στην Αθήνα!
Πανέτοιμοι και γεμάτοι ενθουσιασμό, σε περιμένουμε αυτή την Κυριακή (και) σε αυτό το ραντεβού!
 
Η νέα περιοδεία μας "Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα" αυτή την Κυριακή 3/11 παίρνει το Μετρό, κατεβαίνει στο σταθμό της Ακρόπολης και περπατά μέχρι την αναπαυτική και φιλόξενη αίθουσα συνεδρίων του Royal Olympic Hotel!

Μετά τον πρώτο σταθμό στην Κύπρο και το εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο της Λευκωσίας, σε μια από τις λίγες κοινές μας παρουσιάσεις, σε περιμένουμε αυτή τη φορά στην Αθήνα, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, μια ανάσα από το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο και το Μουσείο της Ακρόπολης! 
Ο προορισμός σου αυτήν την Κυριακή θα είναι μονάχα ένας: Το Royal Olympic Hotel κι ένα απολαυστικό 4ωρο σεμινάριο, γεμάτο ουσία, εφαρμογές και συναρπαστικές στιγμές που θα σε κινητοποιήσουν να αρχίσεις να προετοιμάζεις το ξαφνικά σου... ΣΗΜΕΡΑ!

  • Θα σου συστήσουμε με παραστατικό τρόπο όλους τους τρόπους που θα σε φέρουν πιο κοντά στους πραγματικούς σου στόχους.
  • Θα σου παρουσιάσουμε πώς να προετοιμάζεις με απλά αλλά μεθοδικά βήματα την επιτυχία, επενδύοντας στη συστηματική προσπάθεια και στο οργανωμένο πλάνο και όχι στις τυχαίες συγκυρίες.
  • Θα σου υπογράψουμε το νέο μας βιβλίο "Ξαφνικά Τώρα" που μόλις έχει ανοίξει τα φτερά του στα βιβλιοπωλεία, και θα σου χαρίσουμε ένα συλλεκτικό αντίτυπο για να διαθέτεις τον πιο πρακτικό οδηγό κατευθείαν από το σεμινάριο... στο κομοδίνο σου!

Αυτή η Κυριακή έχει όλα όσα περίμενες!
Και μετά την Αθήνα, η σκυτάλη της περιοδείας "Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα"παραδίδεται σε:

  • Ηράκλειο (24/11, Aquila Atlantis Hotel)
  • Θεσσαλονίκη (1/12 Makedonia Palace)

Τζιλ Δούκα MBA, PCC & Νικόλας Ουρανός
Βραβευμένοι συγγραφείς παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Ομιλητές διεθνούς φήμης

 ΥΓ: Αν αναρωτιέσαι ακόμα πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τη διαδικασία της αυτοανάπτυξής σου, τσέκαρε 4 τρόπους με τους οποίους η GAC μπορεί να σου προσφέρει τα πρώτα άμεσα αποτελέσματα!
1. Κατέβασε δωρεάν τις 40 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!
2. Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματά μας.
3. Αν ανήκεις στις γυναίκες που ζητούν πολλά από τη ζωή τους και δεν τα πάνε καλά με τους συμβιβασμούς, εγγράψου στην Better Life Women Coaching Community και βρες όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να εξελίξεις και να απογειώσεις τη γυναικεία δυναμική σου!
4. Έλα στα one to one sessions μας για να διαπιστώσεις την εξατομικευμένη προσέγγιση, τη sur mesure καθοδήγηση, αλλά και το προσωπικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για την πορεία του δικού σου προγράμματος!

Back to top