Κυκλοφόρησε το «Ημερολόγιο της Οικογένειας 2020»

Κυκλοφόρησε το "Ημερολόγιο της Οικογένειας 2020", αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά με μηνύματα σύγχρονα, ένα έξυπνο organizer για το σπίτι, εκπαιδευτικό, κυρίως διασκεδαστικό με χαρούμενα εικαστικά.

Έκδοση πρωτότυπη, συνδυάζει τη χρήση του organizer με καλλιτεχνική δημιουργία, θέματα κοινωνικά και οικολογικά. Σημαντικά μηνύματα όπως νοιάζομαι και δρω, αλληλεγγύη, εθελοντική προσφορά, να ασχολούμαστε με αυτά που αγαπάμε, να εστιάσουμε στις σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας,  να κρατάμε χρόνο για εμάς.

Αποτελεί εκπαιδευτικό εργαλείο στην τάξη, δίνει ερεθίσματα, π.χ. οι παγκόσμιες ημέρες, τα θέματα του κάθε μήνα, δίνει ευκαιρίες για βιωματικές δράσεις, δραστηριότητες, οργανώνει και προγραμματίζει projects και τις ομάδες παιδιών που θα τα σχεδιάσουν και θα τα υλοποιήσουν, κατάλληλο για εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς ακόμη για τους φοιτητές παιδαγωγικών σχολών.

Με τις παροιμίες σε κάθε μήνα  συνδέει με την παράδοση, η «μελισσούλα» θέμα 2020, επισκέπτεται τον κήπο κάθε σπιτιού, καθοδηγεί τα παιδιά να γράψουν στο organizer τι θα ήθελαν να κάνουν κάθε μέρα αλλά και τις ιδέες τους. Τους θυμίζει δε, τι έκαναν τους μήνες που πέρασαν και δημιουργικά τους καθοδηγεί στο δικό τους μηνιαίο πρόγραμμα.

Η ποιότητα και η επιμέλεια της έκδοσης έχει εκτιμηθεί από τους πιστούς φίλους και τους νέους χρήστες, τα βιβλιοπωλεία, τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς. Κερδίζει με τα χαρούμενα και επίκαιρα θέματά του σε κάθε μήνα, αφορμή για συζήτηση με τα παιδιά πάνω στις ηθικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές προσεγγίσεις. Αποτελεί πρωτότυπη κατοχυρωμένη δημιουργία και έκδοση της εταιρείας praxis plus (μάρκετινγκ & επικοινωνία). Κάθε μήνας ζωγραφισμένος στο χέρι με τα χαρακτηριστικά του, παροιμίες, σχολικές αργίες, παγκόσμιες ημέρες, εορτολόγια και ένα κοινωνικό μήνυμα για τα παιδιά.

Ο συμβολισμός του εξωφύλλου: Η «μέλισσα» και οι αξίες της. Το πολυτιμότερο έντομο στον πλανήτη που απειλείται από την καταστροφή των οικοσυστημάτων. Το πιο εργατικό πλάσμα παράδειγμα ιδανικού μοντέλου βιώσιμης κοινωνίας.

Το Ημερολόγιο της Οικογένειας είναι το καλύτερο δώρο για τους φίλους και όλη την οικογένεια με κάθε ευκαιρία, ονομαστικές εορτές, γενέθλια, εκδηλώσεις συλλόγων κλπ. Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Στη Ρόδο: ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΔΕΝΤΡΟ, ΜΑΚΡΗΣ, ΚΑΡΑΒΑΚΙ, NOTE BOOK, ΤΡΕΝΑΚΙ (Αφάντου).

Στην Αθήνα: IANOS Σταδίου και IANOS  Θεσσαλονίκη, BOOKS PLUS, ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 

 

Back to top