Σεμινάριο χορού με την Έλλη Καραδήμου

Ένα ακόμη δυνατό τριήμερο αργεντίνικου τάνγκο 7 - 9 Δεκεμβρίου 2018 στη Ρόδο!
Με πολλή χαρά το Rodostango.com θα φιλοξενήσει στην όμορφη Ρόδο για 5η φορά την Έλλη Καραδήμου σε ένα σεμινάριο τεχνικής Ladies Only! ?
Ένα σεμινάριο που απευθύνεται στις γυναίκες με σκοπό την ποιοτική εξέλιξη τους. Τα μαθήματα τεχνικής έχουν σαν στόχο να μας βοηθήσουν να εξερευνήσουμε το σώμα μας, να εμβαθύνουμε και να εξελιχθούμε χορευτικά. Μέσα από μια σειρά ατομικών ασκήσεων αλλά και ασκήσεων σε ζευγάρια, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ισορροπία μας και τη γενικότερη χορευτική μας κίνηση καθώς και να «στολίσουμε» το χορό μας. Απευθύνεται σε όλες ανεξάρτητα από το χορευτικό τους επίπεδο καθώς η εξέλιξη και η βελτίωση της τεχνικής δεν σταματάνε ποτέ.
Η Elli Karadimou με πλούσια καλλιτεχνική δράση, θα μοιραστεί μαζί μας γνώσεις & μυστικά του αργεντίνικου τάνγκο μέσα από την πολυετή εμπειρίας της ως χορεύτρια, χορογράφος και χοροδιδάσκαλος, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκηνικό τάνγκο το 2011 και ως φιναλίστ στο Campeonato Mundial de Tango 2010 στο Buenos Aires.
Be there!

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6977136312

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής Παρασκευή 30.11.2018
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΔΕΝ θα είναι δυνατή η συμμετοχή στα μαθήματα σε ντάμες οι οποίες θα έρθουν τις ίδιες ημέρες που θα διεξαχθούν τα μαθήματα, καθώς θα έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός γυναικών & θα έχουν κλείσει τα τμήματα.
Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μαθημάτων.

Organized by
Rodostango.com
www.rodostango.com
"where the heart of tango beats..."

Back to top