Συναυλία των “Active Member” στη Ρόδο

 

ΟΙ ACTIVE MEMBER ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ AKTAION SUMMER FESTIVAL

Οι Active Member είναι ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα, γνωστό για την πολιτικού περιεχομένου στιχουργική του. Ουσιαστικά πρόκειται για το συγκρότημα που κυκλοφόρησε τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με αγάπη και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap, κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο, ακούραστος εργάτης της μουσικής και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα Ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες, είτε με τη δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 22.00 μ.μ οι Active Member full band, εμφανίζονται στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του Aktaion Summer Festival, μ' ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους, χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο και άλλα που δεν έχουν ακουστεί πολύ στις συναυλίες τους. Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia στήνοντας ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως μάλιστα το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.                                                                                                     

Καλλιτεχνική επιμέλεια Fantasia Productions

Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης 22:00

Προπώληση: 12€ (μέχρι εξαντλήσεως) 
Ταμείο: 15€                                                                                                                                www.aktaionmusic.gr

Σημεία Προπώλησης :

  • NoteBook Βιβλιοπωλείο Αθηνών 11, Ανάληψη
  • Coffee Berry -Βενετοκλέων 55 (έναντι Σταδίου Διαγόρα)
  • Ακταίον cafe
  • Ακταίον Παιδότοπος Kiosk
  • Vodafone, Κεντρικό κατάστημα Αμερικής 46
  • Αυλή μεζεδοπωλείο
  • Γιασεμί – σταση taxi Μανδράκι

Αmalfi coast Beach bar

Γρηγόρης Coffeeright, Ιαλυσού 425

Cake box Ιερού Λόχου 47

Είσοδος Play ΟΠΑΠ επί  της Ρόδου - Λίνδου (Έναντι ΑΒ)

Η Πηγή – Σορωνή

O πραματευτής - Αφάντου

Μέλυδρον cafe – Αρχάγγελος

Alafakis delivery -Καλυθιές

Back to top