“Χωρίς Τίτλο” – νέα παράσταση από τη θεατρική ομάδα “Πράξις”

Το έργο της Σοφίας Παναηλίδου και της Μιχαέλας Αντωνίου "Χωρίς Τίτλο" παρουσιάζει η θεατρική ομάδα "Πράξις" σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη από 2 έως 7 Αυγούστου 2018, στις 21:30 στο Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ.

Τέσσερις γυναίκες ξυπνούν με αμνησία, κλειδωμένες σε μια αποθήκη. Δεν γνωρίζουν ποιες είναι, ούτε πώς βρέθηκαν εκεί. Καθώς η μνήμη τους σιγά-σιγά επανέρχεται, τα πράγματα μπλέκονται όλο και περισσότερο. Τι θα γίνει όμως όταν αποκαλυφθούν οι ταυτότητές τους; Και ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο άντρας που θυμούνται και οι τέσσερις; Οι ερωτικές σχέσεις, η φιλία, η πίστη ή η απιστία, η αναζήτηση του ποιοι είμαστε και πού πηγαίνουμε, με λίγα λόγια η ζωή μας, είναι το θέμα αυτής της παράστασης. Μια κωμωδία, που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις κοιταγμένες με χιούμορ, ειρωνεία και αυτοσαρκασμό.

Ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο κινείται το έργο έχει να κάνει με την μνήμη και την απώλειά της. Οι αναμνήσεις και το παρελθόν του κάθε ανθρώπου καθορίζουν την ταυτότητά του. Τι γίνεται όμως όταν η μνήμη κάποιου χαθεί; Όταν δεν ξέρει ποιος είναι ο ίδιος ή ο διπλανός του; Όταν η κάθε στιγμή είναι η ανατροπή της προηγούμενης; Σε τι είδους μπερδέματα μπορεί αυτό να τον οδηγήσει;

Αυτά είναι λίγα από τα ερωτήματα που γέννησαν το έργο και που, με τη σειρά τους οι συγγραφείς και οι συντελεστές της παράστασης, τα θέτουν στον θεατή με την ελπίδα να προβληματιστεί, αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσει!

Προπώληση: Κοσμηματοπωλείο Πλατής και Skoufos pastry & bakery.

Back to top