Το πολιτισμικό φεστιβάλ γρήγορου φαγητού, η μεγάλη γευστική γιορτή που με ανυπομονησία περιμένουν όλοι οι food lovers του νησιού, έφτασε!

Το 3ο Street Food Festival ανοίγει τις πύλες του από τις 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο Μαντράκι.

Κεφάτο, ανανεωμένο και δυναμικό, μετά από δύο ήδη πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις που το έκαναν talk of the town και το καθιέρωσαν επάξια ανάμεσα στα μεγάλα φεστιβάλ της πόλης μας, το Street Food Festival μας προσκαλεί σε μία τριήμερη γιορτή, ανοιχτή για όλους, με φαγητό, ποτό και γλυκό, απολαυστικές λιχουδιές, street food γεύσεις, μενού για χορτοφάγους & vegan, κουζίνες τοπικές, αλλά και απ’ όλον τον κόσμο, food market και πολλά άλλα!

Επιπλέον φέτος για πρώτη φορά προσκαλεί κάθε βράδυ στη σκηνή του γνωστούς καλλιτέχνες που απογειώνουν τη βραδιά. Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, η διάθεση ανεβαίνει, η μουσική δυναμώνει και το φαγητό διαδέχονται τα δροσερά cocktails, οι μπύρες και ο χορός μέχρι τα μεσάνυχτα! Ο δημοφιλής Cayetano θα είναι στα decks το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου του album, για ένα σετ με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και ρυθμό! Το μουσικό πρόγραμμα αρχίζουν και τελειώνουν δύο ταλαντούχα νέα παιδιά από την τοπική σκηνή, ο Γιάννης Παστρικός την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ο Λουκάς Τουμπάκης την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Καλό φαγητό + καλή μουσική = ο τέλειος συνδυασμός για να χαρείτε αυτό το μοναδικό τριήμερο!

Στο 3ο Street Food Festival συμμετέχουν:

Union Burgers και Cocktails / Hacuna Patata / Schasha hot dog / Sakura Chinese & Sushi / Medousa / Swedco / Melete Graf Beer / Μαρούλι / Σταματία Σουβλάκι / Ζουρούδης Μιχάλης με γλυκά ακούμια Σύμης / Κυπραίος Γιάννης με γλυκά Λέρου / Cassius Nuts Boutique / Mamos Beer / Λουκουμάδες Κρεμαστής

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 31 Αυγούστου / 19:00 - 24:00
Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου / 19:00 - 24:00
Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου / 12:00 - 24:00

Το 3ο Street Food Festival Ρόδου συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Ν. Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου.

Επιμέλεια: foodme.gr

 

 

 

Back to top