Access Consciousness® – Συνέντευξη της Φωτεινής Βαβίτσα

Πολλά μονοπάτια οδηγούν στην αφύπνιση και στην απελευθέρωση από τους περιορισμούς που οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας. Η Φωτεινή Βαβίτσα μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την τεχνική Access Consciousness®.

                                                            Συνέντευξη στην Ευρυδίκη Κοβάνη

Σας γνωρίσαμε σαν Digital marketer και σύμβουλο επιχειρήσεων. Τώρα ανακαλύπτουμε μία άλλη πλευρά σας. Πότε και πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σας με την τεχνική που θα παρουσιάσετε στη Ρόδο;

Από την πρώτη στιγμή, ένα σημαντικό κομμάτι της ενασχόλησής μου με την καριέρα μου ήταν να ανακαλύψω τον εαυτό μου και τα δυναμικά μου. Είναι μεγάλη πρόκληση στη σημερινή εποχή τόσο το να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που επιθυμείς πραγματικά να κάνεις, καθώς επίσης και να έχεις την ελπίδα ότι μπορείς να το κυνηγήσεις.

Έτσι λοιπόν χρειάστηκε από πολύ νωρίς να κλείσω τα αυτιά μου σε όλες εκείνες τις συλλογικές πεποιθήσεις που με ήθελαν σε ένα λογιστικό γραφείο ή σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Μην παρεξηγηθώ, αντιλαμβάνομαι την αξία κάθε θέσης εργασίας. Απλά θεωρώ ότι όποια καριέρα κι αν επιλέξεις, χρειάζεται να το κάνεις επειδή είναι η δική σου έκφραση της μοναδικότητας και το δικό σου δώρο για τον κόσμο. Όχι μία επιλογή που απλά φαίνεται ασφαλής και σίγουρη.

Στην αρχή λοιπόν αυτό έχει πολλές προκλήσεις, όπως κι αν ξεκινήσεις. Στη δική μου περίπτωση οι προκλήσεις αυτές είχαν στο ότι έπρεπε να τα δημιουργήσω όλα από την αρχή. Κύκλο γνωριμιών, γνώσεις, εμπειρία, κεφάλαιο και εισόδημα. Μέσα σε όλες αυτές τις εμπειρίες και στην προσπάθειά μου να μπορώ να τις διαχειρίζομαι χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να χάνω την ψυχραιμία μου και να φοβάμαι να προχωρήσω. Έτσι, ήρθα σε επαφή με τον χώρο της αυτοβελτίωσης και όλων αυτών των τεχνικών που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα με την ετικέτα των εναλλακτικών μορφών θεραπείας και Coaching.

Η αρχή για εμένα έγινε με την εκπαίδευσή μου στην τεχνική διαλογισμού ThetaHealing® που μου προσέφερε τη διαρκή σύνδεση με την καθαρή ενέργεια της ανιδιοτελούς αγάπης και όλων όσων υπάρχουν. Στη συνέχεια, ήρθαν στη ζωή μου οι τεχνικές της Μεταφυσικής Ανατομίας™ και της Access Consciousness®, που μου έδωσαν την οπτική του να χρησιμοποιώ το σώμα μου ως οδηγό μέσα στη μέρα μου και στο προσωπικό ταξίδι της ευτυχίας και της αφύπνισής μου.

Υπήρξα πολύ τυχερή από την πρώτη στιγμή, μιας και η διαίσθησή μου με οδήγησε στους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Ο χώρος της αυτοβελτίωσης για πολλούς και διάφορους λόγους προσέλκυσε κόσμο ο οποίος όντως προσφέρει στον κόσμο για να τον βοηθήσει να ανακαλύψει τη δύναμή του. Όπως σε κάθε τι όμως που γίνεται της μόδας, προσέλκυσε και κόσμο που βρήκε μία ακόμη ευκαιρία να χειραγωγήσει και να ικανοποιήσει τις όποιες πεποιθήσεις και τραύματα μπορεί να κρύβει και να δημιουργούν την ανάγκη να νιώσει ισχυρός.

Υπήρξα πολύ τυχερή λοιπόν και ο δρόμος μου με έφερε στην Αναστασία Κουτσουρά, που είναι η δασκάλα μου όλα αυτά τα χρόνια και στον χώρο του Somanous by Anastasia.

Μέσα από αυτή την πορεία, το δικό μου προσωπικό όραμα για τον κόσμο συνέχισε να είναι το ίδιο, απλά εξελίχθηκε κι αναβαθμίστηκε. Λατρεύω την ευκαιρία που μου δόθηκε να προσφέρω στον κόσμο την επιλογή να δημιουργούν μία ζωή και ένα περιβάλλον από το οποίο δεν ψάχνουν τρόπο διαφυγής, αλλά θέλουν να βρίσκονται μέσα σε αυτό. Από το να κάνουν αυτό στο οποίο είναι ξεφτέρια και είναι η φυσική τους κλίση, μέχρι το να έχουν ένα σπίτι και σχέσεις που επιθυμούν και εξελίσσονται μέσα από αυτές, χωρίς εγωισμό.

Όταν ανακάλυψα ότι άρχισα να το δημιουργώ στη δική μου ζωή, η πληρότητα που ένιωσα ήταν ό,τι πιο όμορφο, ένιωσα επιτυχία. Ακόμη κι αν έχω κι εγώ τα δικά μου κομμάτια που εργάζομαι και έχω στόχους να τα βελτιώσω! Το αποτέλεσμα όμως όλων αυτών στα οποία αφοσιώθηκα και δούλεψα μου δίνει εμπιστοσύνη και κάνει κάθε άλλο project ένα παιχνίδι.

Από εκεί κι έπειτα, κάθε τεχνική είναι ένα εργαλείο που σε βοηθάει με τον τρόπο του στην καθημερινότητά σου και στην πορεία σου προς την ύψιστη εκδοχή του εαυτού σου. Χαίρομαι να μοιράζομαι τις τεχνικές και τα εργαλεία που έχω γνωρίσει. Πάντα μέσα από την οπτική της ανιδιοτελούς αγάπης και της δύναμης της δημιουργίας που ο καθένας από εμάς έχει μέσα του.

Τι σας έκανε να ασχοληθείτε μαζί της σε βάθος;

Η Access Consciousness® τεχνική έχει πολλά έξυπνα, εύκολα και άμεσα εργαλεία που μπορεί κάποιος να υιοθετήσει στην καθημερινότητά του, να παίξει με αυτά και ξαφνικά να δει ένα πεδίο της ζωής του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό όμως το οποίο έχει αλλάξει στην πραγματικότητα είναι το γεγονός ότι ο ίδιος βλέπει το γεγονός, αλλά αυτή τη φορά από διαφορετική οπτική. Από την οπτική του ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Επομένως, αν επιλέξω συνειδητά ότι όλα στη ζωή μου γίνονται για το Ανώτερο Καλό το δικό μου και των Άλλων, ό,τι γίνεται εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό.

Μου αρέσουν τα εργαλεία που μόλις τα γνωρίσω και τα εφαρμόσω προσφέρουν  αποτελέσματα. Αυτό το ένιωσα από την πρώτη στιγμή με τη συγκεκριμένη τεχνική.

Στο σεμινάριο Access Bars® της τεχνικής θα γνωρίσουμε πολλά από αυτά τα εργαλεία. Θα μάθουμε επίσης πως μπορούμε να τα εφαρμόζουμε, πάντα μέσα από την οπτική της καθαρής ενέργειας της δημιουργίας που ήδη είμαστε.

Τι μπορούμε να περιμένουμε παρακολουθώντας και εφαρμόζοντάς την;

Το σεμινάριο Access Bars® αποτελεί το εισαγωγικό σεμινάριο της τεχνικής Access Consciousness®. Θα γνωρίσουμε 32 σημεία τα οποία βρίσκονται στο κεφάλι κάθε ανθρώπου. Τα σημεία αυτά έχουν την ιδιότητα, όταν τα αγγίζουμε απαλά, να απελευθερώνουν την ενεργειακή φόρτιση όλων των σκέψεων, περιοριστικών πεποιθήσεων καθώς και όλων εκείνων με τα οποία έχουμε φορτώσει το κεφάλι και το σώμα μας μέσα στα χρόνια και δεν είναι δικά μας, αλλά μας περιορίζουν γιατί τα έχουμε θεωρήσει δικά μας.

Η προσωπική μου εμπειρία έπειτα από την εφαρμογή της τεχνικής αυτής ήταν ότι μετά από κάποιο σημείο απλά απέκτησα τη διαύγεια του καθαρού νου μέσα στην καθημερινότητά μου. Αυτό είναι και το βήμα που σου προσφέρει τελικά την πρόσβαση στη συνειδητότητά σου.

Βιώνουμε την κάθε μας ημέρα με την ελπίδα να αλλάξουμε τη ζωή και το περιβάλλον μας. Αν μπορούσαμε το ίδιο περιβάλλον να το δούμε συνειδητά και με καθαρό νου και να επιλέξουμε ώριμα τι χρειάζεται να αλλάξει και τι είναι τελικά όμορφο ακριβώς έτσι όπως είναι; Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Σε ποιους απευθύνεται η τεχνική Access Consciousness® ;

Απευθύνεται σε όλον τον κόσμο που ψάχνει να βρει τρόπους να απελευθερώσει και να απελευθερωθεί από όλα όσα τον περιορίζουν στη ζωή. Είναι ιδανικό για όλους τους ανθρώπους που έχουν υπερβολικές σκέψεις και αυτό τους δημιουργεί τη δυσκολία να λειτουργούν καθαρά, έχουν υπερβολικό άγχος και αϋπνίες.

Τέλος, απευθυνεται σε όποιον διαβάζει αυτή τη συνέντευξη και ρωτήσει τον εαυτό του: “Είναι αυτό το σεμινάριο για εμένα;” και νιώσει το σώμα του ανάλαφρο. Δοκιμάστε το!

Υπάρχουν προϋποθέσεις (π.χ. κάποιες γνώσεις) για όποιον θέλει να συμμετέχει;

Όχι, καμία. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το εισαγωγικό για την εκμάθηση της τεχνικής Access Consciousness®. Επομένως είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να κάνουν μία αρχή για να αποκτήσουν Πρόσβαση στη Συνειδητότητά τους.

Μετά από πόσο χρόνο θα περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα;

Μπορούμε να δούμε άμεσα αποτελέσματα, αρκεί να αποβάλουμε την όποια προσδοκία έχουμε ως προς το τι είναι αποτέλεσμα. Προσωπικά, όσο απελευθέρωνα πεποιθήσεις και διέγραφα χρησιμοποιώντας τα Bars μου, τόσο πιο άμεσα αποτελέσματα έβλεπα με τα υπόλοιπα εργαλεία διεύρυνσης της τεχνικής, που παρουσιάζονται επίσης στο σεμινάριο αυτό.

Αυτό που μου έκανε την πιο ευχάριστη εντύπωση από όλα ήταν ότι ξεκίνησα να εφαρμόζω τα εργαλεία της τεχνικής, σαν παιχνίδι. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ήμουν στο γραφείο μου κι απλά συνειδητοποίησα τον εαυτό μου να είμαι προσηλωμένη σε αυτό που κάνω και να έχω απόλυτη ηρεμία στο νου και ένα αίσθημα ηρεμίας, πληρότητας και γαλήνης με τη ζωή που έχω δημιουργήσει.

Η αμέσως επόμενη αντίδραση μου ήταν:  πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Σας περιμένω με χαρά!

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 | 10:00 – 19:00

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας.

Τόπος Διεξαγωγής:

Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής Εκπαίδευσης Ρόδου
Holistic Health Centre Rhodes
Παπαλουκά 49α, Ρόδος

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Φωτεινή Βαβίτσα (Foteini Vavitsa)
Sharon Sands 22410-29031, 6944-987145