ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ “ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ” ΣΤΟ ΡΟΔΟΝ

Το Κέντρο Πρόληψης Δίοδος, σε συνεργασία με τον ΕΟΠΑΕ, διοργανώνει την προβολή της ταινίας «Γελοίοι Έρωτες» του Δημήτρη Κατσιμίρη, την Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 21:00, στο Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον.

Η προβολή δεν αποτελεί απλώς μια κινηματογραφική βραδιά, αλλά μια αφορμή για ουσιαστικό διάλογο γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, την αυτογνωσία και την ψυχοκοινωνική υγεία. Στην προβολή θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Η ταινία

Η ταινία, μέσα από τη σκληρή αλλά βαθιά ανθρώπινη αποτύπωση του έρωτα, της ζήλιας, της ανάγκης για επιβεβαίωση και του φόβου της απώλειας, αναδεικνύει ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την πρόληψη και την ενδυνάμωση του ατόμου.

Οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες στη διαχείριση των συναισθημάτων, στα προσωπικά όρια και στις σχέσεις εξάρτησης, υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντική είναι η καλλιέργεια δεξιοτήτων όπως η αυτογνωσία, η συναισθηματική ρύθμιση και η υγιής επικοινωνία.

Γιατί ο έρωτας μπορεί να γίνει πηγή ζωής και εξέλιξης, όταν συνοδεύεται από επίγνωση, ελευθερία και σεβασμό προς τον εαυτό και τον άλλον.

INFO

Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον

Κυριακή 16 Αυγούστου, ώρα 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

About Author

Back to top