Δημιουργικό καφέ για την τέχνη της γυναικείας επιχειρηματικότητας & δύναμης

To δεύτερο ανοιχτό δημιουργικό καφέ μας για την τέχνη της γυναικείας επιχειρηματικότητας & δύναμης! 

~Τι "φυτεύεις" στην εργασία, στη ζωή; 
~Ποιος είναι ο δικός σου μοναδικός "σπόρος" δημιουργίας; 
~Ποιο είναι το πολύτιμο δώρο σου στον κόσμο;
~Πώς πλοηγείσαι στα όνειρά σου και πώς τα οδηγείς;
~Πώς προχωράς πιο συνειδητά και ολοκληρωμένα στη δική σου, προσωπική ηγεσία, δέσμευση και πράξη; 

Πάρτε μέρος σε ένα διαδραστικό, συμμετοχικό εργαστήρι για να εστιάσετε, να διερευνήσετε, να ελευθερώσετε περισσότερο και να ανανεώσετε το δυναμικό σας! 
Πρόκειται για ένα εργαστήρι το οποίο συν-δημιουργούμε και που προσκαλεί τα ταλέντα, τα δώρα, τα όνειρα, τις προθέσεις και τα ερωτήματά σας και που σας προσφέρει έμπνευση, σύνδεση και υποστήριξη έτσι ώστε να νιώσετε πιο δυνατές και να προχωρήσετε.
Είναι μια πρόσκληση για νέες αλλά και πιο έμπειρες γυναίκες-επιχειρηματίες, καλλιτέχνιδες, δημιουργικά μυαλά και καρδιές που ψάχνουν σύνδεση μεταξύ τους αλλά και με τον εαυτό, έμπνευση και στήριξη. 
Σημειώστε, ωστόσο, ότι παρόλο που το εργαστήρι απευθύνεται σε γυναίκες, δεν αποκλείει τους άντρες που θα ήθελαν να συμμετέχουν συνεισφέροντας στο cafe. 

Στον πολύ όμορφο και καλλιτεχνικά ζωντανό χώρο του Πάμε Αντάμα - Pame Antama, που είναι το ίδιο ένας δημιουργικός "χώρος/σπόρος" ιδεών και δράσης, θα δουλέψουμε ευχάριστα και παραγωγικά σαν μια όμορφη παρέα. Θα "ξαναεπισκεφτούμε" όνειρα και projects ακουμπώντας και ξανα-εκτιμώντας δεξιότητες, ικανότητες και ταλέντα με μια συμμετοχική και πολύ αποτελεσματική διαδικασία. 

Αυτό είναι η δεύτερη από τις "Ημέρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας" που καλεί και οργανώνει η SynErgy - Συνέργεια καλώντας τις απίθανες δημιουργικές γυναίκες του τόπου μας σε μια υπέροχη εμπειρία διασύνδεσης και ενδυνάμωσης. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα ελληνικά. 

Κόστος: 
15 ευρώ ατομική συμμετοχή 
10 ευρώ η καθεμία/καθένας, αν έρθεις με μια/έναν φίλη/-ο και για φοιτητές/-τριες 

Αρχή οικο-νομίας μας είναι: "Πρόσφερε ό,τι μπορείς και λίγο περισσότερο υποστηρίζοντας όσους μπορούν λιγότερο..."
Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις τα χρήματα να είναι εμπόδιο στη συμμετοχή σου, αν πραγματικά θέλεις να συμμετέχεις. 
Έλα σε επικοινωνία μαζί μας και θα βρούμε τον τρόπο! Θα υπάρχει ένας κουμπαράς για τις χρηματικές συνεισφορές.
Είναι επίσης καλοδεχούμενα τα δώρα των ταλέντων, των δεξιοτήτων και της γενναιοδωρίας και μ' αυτόν τον τρόπο όμορφα να συμβάλετε σ' αυτή τη σύναξη και το νόημά της. 

Ελάτε και πάρτε μέρος σε μια ευχάριστη, γεμάτη δημιουργικότητα 3ωρη εκδήλωση και εμπνευστείτε, αξιοποιήστε την πολύτιμη "συλλογική ευφυΐα" της παρέας ...που πάντα είναι ικανή να κάνει θαύματα!

Για οποιαδήποτε πληροφορία: 6937107443 και bakari@otenet.gr ~

 

Back to top