“Άκρως σΑΡΚΑΣτικόν” – νέα παράσταση από την θεατρική ομάδα Πράξις

Ήρωες αγαπημένοι ζωντανεύουν από 11 ως 19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον από τη θεατρική ομάδα Πράξις. Ο αγαπημένος Αρκάς, η πένα του οποίου πάνω από 30 χρόνια τώρα σατιρίζει τα πάθη, τις νευρώσεις, τις εμμονές και την καθημερινότητα του Έλληνα, μέσα από τα μοναδικά του σκίτσα, είναι ο "συγγραφέας" αυτού του ιδιαίτερου έργου με τίτλο "Άκρως σΑΡΚΑΣτικόν" που ανεβάζει η ομάδα Πράξις, τολμώντας για άλλη μια φορά  να πειραματιστεί με κάτι διαφορετικό.

Την προσαρμογή, τη σκηνοθεσία και τα κοστούμια υπογράφει ο Κώστας Κατσουλάκης. Τα σκηνικά ανήκουν στην Ανδρομάχη Μπατζούκη και η κατασκευή στον Ανδρέα Μαγριπλή. Mουσική για την παράσταση έγραψε αλλά και διασκεύασε ο Μάνος Σάββενας, ενώ τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Βαλέριος Λεινάρδος. Οι χορογραφίες και η κινησιολογία είναι της Μαρίας Μανουκιάν. Βοηθοί σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος και Ματίνα Κουγκρά. Μακιγιάζ: Ελένη Γιαννά.

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λινάρδος, Βασίλης Λόγγος, Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη, Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά, Νικόλ Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν 11-19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον στις 21.30 μ.μ. .

Στο "Ακρως σΑΡΚΑΣτικόν" κείμενα και χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου Αρκά όπως η Λουκρητία, ο Καστράτο, ο Σπούργος, ο Άγγελος, ο πεθαμένος ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές ανησυχίες.

Μια παράσταση που απευθύνεται σ' αυτούς που αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δεν φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό τον εαυτό τους.
 
Παραστάσεις : 11- 19 Ιουλίου στις 21:30 μ.μ.
Χώρος: Κινηματοθέατρο Ρόδον
Γενική Είσοδος : 12 Ευρώ – προπώληση 10 ευρώ – φοιτητών//ανέργων 9 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται :
Music spot -Πάρης Κατσέλας (Εθν. Αντίστασης 83) Naval -cafe bar restaurant – (Νέα Μαρίνα) Πλατής κοσμηματοπωλείο (Κωνστ. Υδραίου 64) Copy Experts (Σκεύου Ζερβού 4)

 

 

 

Back to top