Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2019

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ 2019

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου, Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ

12 Χρόνια “Μαγικές Βραδιές Μουσικής στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου”

Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ανοίγει και φέτος  τις πύλες του για να υποδεχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου  με τέσσερις μοναδικές συναυλίες  στις   28,29,30, και 31 Οκτωβρίου.

Επίσημη έναρξη την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου με τον διεθνούς φήμης Τσέχο πιανίστα Jiří Pazour  σε ένα   πρόγραμμα κινηματογραφικής μουσικής από τις πιο διάσημες  ταινίες όλων των εποχών. Σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο της Τσεχίας στην Αθήνα.  

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου το δημοφιλές ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων "Trinity"  θα παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της  rock, pop, latin μουσικής σκηνής

Την Τετάρτη  30 Οκτωβρίου η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Νικόλ Σαραβάκου  έρχεται με την μπάντα της στη  Ρόδο, των παιδικών της καλοκαιρινών αναμνήσεων, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια  και   μιούζικαλ.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το φεστιβάλ θα αποχαιρετίσει το κοινό του με μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη της  Μαρίας Κάλλας   με τη συμμετοχή  δυο διακεκριμένων πρωταγωνιστών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλικής Καραγιάννη και  του διακεκριμένου τενόρου Βασίλη Καβάγια. Τους καλλιτέχνες συνοδεύει στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος.

 

Καλλιτεχνική & Γεν. Διεύθυνση

Πηνελόπη Σερδάρη

Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΕΟΤ

Υπό  την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, της Ουνέσκο και του Πολιτιστικού Κέντρου της Τσεχίας.

 

    Χορηγοί  επικοινωνίας: Εφημερίδα Ροδιακή, Ράδιο Λυχνάρι, Εφημερίδα Δημοκρατική,    rhodes.com.gr

    Χορηγοί φιλοξενίας : Rodos Palace, Atrium Platinum, Mitsis Grand Hotel

    Χορηγοί : Yachting Club, Μεσαιωνικό Ρόδο

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

28-31 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 20.00

    Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες

    www.rhodes-festival.gr

    Facebook: Rhodes International Festival

    Instagram: Rhodes International Festival

 

Back to top