Επίδειξη Μόδας στη Ρόδο “Entrata Moda”

Ο παλμός της μόδας θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στη Ρόδο από 7 έως 8 Σεπτεμβρίου 2018. Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και επιτυχημένα fashion brands δίνουν ραντεβού στο fashion show «Entrata Μoda» που γίνεται με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τη συνέχεια του επιτυχημένου fashion show που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μαρίνα Ρόδου τον περασμένο Σεπτέμβρη και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι η Ρόδος μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες επιδείξεις μόδας με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.


Στις δυο ημέρες σπουδαίοι σχεδιαστές όπως: Kathy Heyndels, Giannetos, Georgio Fatouro, Nella Ioannou, Sofia Georgiadou και 2 εντυπωσιακά project έκπληξη, θα έχουν στη διάθεσή τους ένα από τα πιο κεντρικά  και πολυσύχναστα μέρη στην καρδιά του νησιού, την προβλήτα των Αγγέλων στο Τουριστικό λιμάνι της Ρόδου. Εκεί θα στηθεί, για πρώτη φορά, ένα σκηνικό για τις ανάγκες της εκδήλωσης που θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε από κάθε γωνιά του, ο κόσμος και οι επισκέπτες  να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαντασμαγορικό show. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά live συγκροτήματα και γνωστοί Dj’s ενώ θα υπάρχουν 3 διαφορετικά concept bars με διαφορετικές επιλογές το καθένα.


O Κωνσταντίνος Κασπίρης, σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της μόδας, θα έχει και αυτή τη χρονιά την πλήρη καλλιτεχνική επιμέλεια του show το οποίο θα κλείσει με ένα private party έκπληξη με 300 Vip προσκλήσεις την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.
Η Volvo θα έχει ενεργή παρουσία καθ’όλη τη διάρκεια, παρουσιάζοντας τα νέα της μοντέλα και δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τη μαγεία ενός test drive υπερπολυτελών αυτοκινήτων την ημέρα του closing party.


Στον ονειρικό κόσμο του Entrata Moda, η Ρόδος μεταμορφώνεται, για λίγες ημέρες, σε μια μικρογραφία διεθνών μητροπόλεων μόδας και μας καλεί για ένα διήμερο γεμάτο στυλ, λάμψη και πολλά happenings με όραμα να τοποθετήσει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια ανάκτησης της χαμένης αίγλης του νησιού.


Οργάνωση παραγωγής: Beyond Group.
Σας περιμένουμε!

www.beyondgroup.gr / info@beyondgroup.gr

Back to top