2021 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Καλύτερα Γίνεται ΔΡ ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ

Πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού του μαζί μας, το ετήσιο Ημερολόγιο της Νάνσυ Μαλλέρου "Καλύτερα γίνεται", είναι και φέτος εδώ! Χρήσιμο και διαφωτιστικό, πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης για μία καλύτερη χρονιά.

"Αν ένα πράγμα μας έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μη θεωρούμε τίποτε δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα με τους άλλους. Αυτό είναι εσωκεντρισμός!

Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους.

Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν «αβεβαιότητα». Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη.  Γι’ αυτό σχεδίασα το φετινό ημερολόγιο σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης. Κάθε μήνας είναι ένα έναυσμα για να διευρύνετε το πνεύμα σας, να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησής σας, να ακονίσετε την ενεργητικότητά σας και να ενεργοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να δημιουργήσετε μια ζωή που αξίζει να τη ζείτε!

Δεν είστε μόνοι σας και σίγουρα…

Καλύτερα γίνεται!"

Δρ Νάνσυ Μαλλέρου

 

www.pediobooks.gr 

Συνταγματάρχου Δαβάκη 10 & Μυλοποτάμου, 115 26, Αθήνα

Τηλ.: 210 3390204 • Fax: 210 3390209 • e-mail: info@pediobooks.gr

 

 

Back to top