Platforms Project NET – Διαδικτυακή Έκθεση

Οι φετινές Platforms Project όπως κάθε χρόνο ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην ΑΣΚΤ (Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών) τον Μάϊο. Φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν με τον γνωστό τρόπο και μετατίθενται για το 2021.

Αντί αυτού, για φέτος και με αυτές τις συνθήκες, οι διοργανωτές ετοίμασαν μια διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα με φωτογραφίες των έργων που προορίζονταν για τις Platforms '20, με προδιαγραφές μία ανά καλλιτέχνη και έτσι το το Platforms Project NET γίνεται πραγματικότητα! Θα είναι το πρώτο διαδραστικό Independent Art Fair στον κόσμο!

Ο θεατής θα μπορεί να ζήσει μια νέα εμπειρία μπαίνοντας στη σελίδα του Platforms Project 2020 για 15 μέρες, από τις 14 Μαΐου έως 31 Μαΐου 2020, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των καλλιτεχνών που έχει προτείνει η κάθε πλατφόρμα. Θα δημιουργηθεί μια ψηφιακή κάτοψη του εκθεσιακού χώρου “Νίκος Κεσσανλής” της ΑΣΚΤ. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άρτεμις Ποταμιάνου.

Ο Ορίζοντας Γεγονότων είναι πλατφόρμα Νο 32 με θέμα του project μας
"ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ".
Κάντε like στην σελίδα των Platform Project για να ενημερώνεστε σχετικά.https://www.facebook.com/PlatformsProject/?tn-str=k*F

 
 
Back to top