Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στη Ρόδο | “Best of” Summer Tour

Αλέξανδρε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει στο νησί της Ρόδου την Κυριακή 16 Ιουλίου για το “BEST OF” Summer Final Tour, στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική. Πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τζουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη! 

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.

Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το You tube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00.

OPENING ACT: Νίκος Παντελής

Ο άνθρωπος που έχει όνομα για επίθετο, ο ‘’Έλληνας του εξωτερικού’’ Νίκος Παντελής.

Ο Νίκος ή ο Παντελής (γυρνάει και στα δύο), κατάγεται από την Ρόδο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες όπου και  αποφάσισε να ασχοληθεί με το stand up (στα Αγγλικά και στα Ελληνικά) με απόλυτη επιτυχία αφού μετράει ήδη πολλές παραστάσεις στο Εξωτερικό!

Αξίζει να γνωρίζετε ότι στους κύκλους της κωμωδίας του εξωτερικού αυτοαποκαλείται ως "The king of the North" γιατί δεν έχει ιδέα από προσανατολισμό.

INFO

Κυριακή 16  Ιουλίου

Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Έναρξη παραστάσης: 22.00

Τιμή Προπώλησης: 15€

Τιμή εισόδου: 17€

τηλ. πληροφοριών: 6989867870

MANAGEMENT-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: NG.ART.PRODUCTIONS EE, www.evengart.gr

Διοργάνωση: 12ηχος

Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr και στο exas.gr

Fb: NG.Art.Productions    /     Ιnstagram: ng.art.productions    /    TikTok: ngartproductions

Digital Promo: B2Square

Τσούβελας Αλέξανδρος

 

Back to top