Γιώργος Δημητριάδης και Κώστας Μπουντούρης μαζί στη Ρόδο

O Γιώργος Δημητριάδης με τον Κώστα Μπουντούρη εμφανίζονται στη Ρόδο την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. Μια μουσική βραδιά με αγαπημένα παλιά και υπέροχα νέα τραγούδια στην "Αυλή".  

Κάποια στιγμή οι πορείες θα διασταυρώνονταν αναπόφευκτα, οι τροχιές θα γίνονταν παράλληλες μοιραία, μέσα από τη φιλία αρχικά και κατόπιν μέσα από την συνεπακόλουθη συνεργασία αυτών των δύο αφοσιωμένων «μουσικανθρώπων», αφενός του Γιώργου Δημητριάδη, που μετρά δεκαετίες πλέον ενεργούς δισκογραφίας ως τραγουδοποιός και ερμηνευτής των διαχρονικών του τραγουδιών και επιτυχιών, με τον Κώστα Μπουντούρη, τον νέο τραγουδοποιό και παράλληλα εξαιρετικό παραγωγό και ενορχηστρωτή, που ανέλαβε την παραγωγή του νέου άλμπουμ του Δημητριάδη «Οδός Ριανκούρ».

Όλα τα παραπάνω ήταν τα απαραίτητα συστατικά και εχέγγυα στην συνάντηση δύο διαφορετικών γενεών, για να αποφασίσουν από κοινού να ξεκινήσουν να παίζουν μαζί σε σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο πανέμορφες μελωδίες από το μεγάλο ρεπερτόριο του Γιώργου, μαζί με δημιουργίες του Κώστα.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τη χαρά της μουσικής δημιουργίας που ξεκινά από ένα στούντιο, για να φωτίσει έπειτα τη σκηνή, το πάλκο και στην συνέχεια το κοινό, χαρίζοντας χαμόγελα, συγκίνηση, αναμνήσεις, ελπίδα και εν τέλει τη χαρά της ζωής.

INFO

"Αυλή"

Κωστή Παλαμά 17, Ρόδος

Τηλ.: 6940108112

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης 21.30

 

 

 

Back to top