Νίκος Ζιώγαλας | Δύο εμφανίσεις στη Ρόδο

Ο Νίκος Ζιώγαλας τραγουδάει στην Αυλή στη Ρόδο τη Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαρτίου 2023. Δύο βραδιές στις οποίες θα τον απολαύσουμε σε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Μαζί του ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου.

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα τραγούδια του δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές!

Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Οι εμφανίσεις του στη Ρόδο εντάσσονται σε μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Νέος δίσκος

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος που περιέχει παλαιότερα, λιγότερο γνωστά τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα, αλλά και γνωστές του επιτυχίες, με μια ανατροπή. Τα τραγούδια ερμηνεύουν και διασκευάζουν σημαντικοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί δίνοντας τους το δικό τους στίγμα και νέα πνοή.

Στις «Άλλες φωνές» συμμετέχουν:

On The Road, Λάκης Παπαδόπουλος, Τζώρτζια Κεφαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Τσινιδέλος, Σαββέρια Μαργιολά, Κατερίνα Ντίνου.

INFO

"Αυλή"

Κωστή Παλαμά 17, Ρόδος

Τηλ.: 6940108112

Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης 21.30

 

Back to top