Μικρός Κεραμεικός | Χώρος πολιτισμού στην Αθήνα

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

Ένας χώρος πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας

Το «Μικρό θέατρο Κεραμεικού» ανακαινίζεται, αλλάζει το όνομά του σε «ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» και διευρύνει τους ορίζοντές του παράλληλα με το θέατρο και στον χώρο της μουσικής και του χορού, όπως και στην τέχνη της φωτογραφίας, των ειδικών κινηματογραφικών προβολών, την οργάνωση σεμιναρίων και στις παρουσιάσεις βιβλίων και αναγνώσεων.

Η R. M. LIGHT με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Βασίλη Κωνσταντουλάκη αναλαμβάνει για τα επόμενα χρόνια την διαχείρισή του «ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» με στόχο να γίνει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει όλες τις νέες τάσεις της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας με ανοιχτή διάθεση ιδιαίτερα στους Έλληνες συγγραφείς, στο θέατρο και όλα τα νέα ταλέντα στο χώρο της μουσικής.

Tην επιμέλεια της λειτουργικής ανακαίνισης του χώρου έχει αναλάβει ο σκηνογράφος Γιώργος Λυντζέρης.

«Η χαρά του Μικρού Κεραμεικού είναι μεγάλη, όπως στα μικρά παιδιά τα δώρα. Κάπως έτσι νοιώθω και η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη επειδή είναι ένα θέατρο  πολύ ζεστό και οικογενειακό και στην νέα του πορεία θα με φέρει ξανά πίσω με έναν ιδιαίτερο τρόπο και με την μουσική, που για 26 χρόνια ήταν η  βάση μου.

Τα τελευταία  οκτώ χρόνια στο θέατρο κάνοντας πολλές παραγωγές, γνώρισα πολλές χαρές, αρκετές λύπες, αλλά γνώρισα και νέους ανθρώπους. Με όλους αυτούς και τους παλιούς μου φίλους θα πορευτώ σε αυτό το νέο μου σπίτι».

Κωνσταντουλάκης Βασίλης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής

INFO

«ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»

Ευμολπιδών 13

E-mail: mikroskerameikos@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982121385

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Μικρός Κεραμεικός
Μικρός Κεραμεικός

About Author

Back to top