Μυρτώ Αλικάκη Ηθοποιός | Συνέντευξη στο artpodcast.gr

Μυρτώ Αλικάκη. Μια ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη ζωή μας… από το 1993 και την αδιανόητη επιτυχία της στην «Αναστασία» (αγριευτική για την ίδια από το πρώτο επεισόδιο και ταυτόχρονα κινητήριος δύναμη για να δουλέψει σκληρά και να χτίσει εκ των υστέρων το όνομα που είχε αποκτήσει) μέχρι σήμερα που με λόγο μεστό αρθρώνει τις αλήθειές της. Και είναι γοητευτική σε κάθε κίνηση της!

Στο Art Podcast #40 ξετυλίγει την πορεία της ζωής της από την Γαλλία στην Ελλάδα, με έντονη την υπαρξιακή της αγωνία στην εφηβεία γεγονός που την ωθεί προς την Τέχνη. Οι αγαπημένοι της ρόλοι στην τηλεόραση, οι συνεργασίες με σημαντικούς εκπροσώπους της Υποκριτικής, οι δημόσιες σχέσεις που ποτέ δεν έκανε, οι θεατρικές παραστάσεις που έχει στο βιογραφικό της και η μεγάλη της λατρεία για το σινεμά.

Η Μυρτώ Αλικάκη συγκινείται όταν μιλάει για την οικογένεια που εχουν δημιουργήσει με τον Πέτρο Λαγούτη και τους γιους τους, αυτοσαρκάζεται όταν περιγράφει την καθημερινότητά της, δε μασάει τα λόγια της όταν αναφέρεται στην ευτυχία που δύναται να συναντά ο καθένας μας με προϋποθέσεις τη σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών.

Είναι αυθεντική και ταυτόχρονα φινετσάτη σαν μια ηρωίδα γαλλικής ταινίας!

Απολάυστε το επεισόδιο εδώ :

 

Ποια είναι η Μυρτώ Αλικάκη                                                                                                                                         

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Έλα να παίξουμε, Ο πρίγκιπας Μιχάλης, ΑναστασίαΑνατομία ενός εγκλήματοςΤμήμα Ηθών, Απών, Διπλή αλήθεια, Τα χαμένα γράμματα , Η αίθουσα του θρόνου , Η ζωή μας μια βόλταSingles10η εντολή, Αν μ' αγαπάς, Πάνω από το νόμο, Υπέροχα πλάσματα , O άγγελος μου ο διάβολος μου, Άγρια Παιδιά, Μαύρα ΜεσάνυχταΚάρμαΟ 3ος Νόμος, Βαλς με 12 Θεούς , ΤαμάμΤο ΤατουάζΟυ Φονεύσεις, Αστέρια στην Άμμο, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις, Σιωπηλός Δρόμος και Καρτ Ποστάλ.

 

Back to top