“Τι αμαρτίες πληρώνουμε;” | Θεατρική ομάδα Πράξις

"Τι αμαρτίες πληρώνουμε" αναρωτιέται η θεατρική ομάδα Πράξις!

Η θεατρική ομάδα Πράξις επιστρέφει με μια κωμωδία που κλείνει το μάτι σε αυτό που θεωρούμε πως είμαστε ανοικτοί, ικανοί και εκπαιδευμένοι να κατανοούμε και ν' αποδεχόμαστε: την διαφορετικότητα.

Η Πράξις έρχεται με την κωμωδία "Τι αμαρτίες πληρώνουμε" σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη από 31 Μαρτίου ως 9 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου να μας κάνει να γελάσουμε, αλλά και να αναρωτηθούμε πόσο εύκολα θα αγκαλιάζαμε κι εμείς το διαφορετικό όταν χτυπάει τη πόρτα μας και όχι όταν μιλάμε για αυτό σε θεωρητικό επίπεδο.

Το έργο

Βασισμένο στην αντίστοιχη επιτυχημένη ταινία, το έργο παρουσιάζει τον Τιμόθεο και την Βενετία, ένα τακτοποιημένο ζευγάρι συνταξιούχων φύσει θέσει συντηρητικών με 4 κόρες με διαφορετικές προσωπικότητες και κυρίως "διαφορετικές" επιλογές συζύγων .. απανωτά τα χτυπήματα για το ζευγάρι που αλλιώς είχε φανταστεί τους γαμπρούς του, τα εγγόνια του και τη ζωή του.

‘Όταν η παγκοσμιοποίηση σου χτυπά την πόρτα, όταν έρχεται η ώρα όσα έλεγες στα λόγια να γίνουν πράξη και ζωή τότε είναι η ώρα που ξεσκεπάζεται ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και τα βαθιά ριζωμένα πρότυπα περί ευτυχίας και κανονικότητας.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης

Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η  Ανδρομάχη Μπατζούκη, την μουσική επιμέλεια η Ζαφειρία Βασιλοπούλου και βοηθοί σκηνοθέτη είναι ο Βασίλης Λόγγος και η Ιφιγένεια Παπανικολάου.

Παίρνουν μέρος οι:

Γιάννης Αποκούραστος, Ζαφειρία Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βασίλης Λόγγος, Γιάννης Μακρής, Ελένη Μικρομανώλη, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Ιφιγένεια Παπανικολάου, Γιάννης Παστρικός, Καθολική Περνάρη, Κατερίνα Τουβρά, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης και θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων.

Back to top