Το Ημερολόγιο | Προτάσεις δώρων

Το Ημερολόγιο 

Βασισμένο στον Νόμο της Επιτυχίας του Napoleon Hill

Ένα καλό ημερολόγιο αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα εφόδια για να κάνουμε την νέα χρονιά ομορφότερη από την περασμένη. Μας βοηθάει να οργανωθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ταυτόχρονα είναι κι ένα από τα πιο ευπρόσδεκτα γιορτινά δώρα για τους αγαπημένους μας!

Πόσο μάλλον όταν δεν πρόκειται για ένα απλό ημερολόγιο καταγραφής, αλλά για έναν πολύτιμο οδηγό αυτοβελτίωσης που με τις συμβουλές του μας εμπνέει να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας.

Το "Ημερολόγιο Αυτοβελτίωσης και Workbook Αυτοανάλυσης" είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία και το έργο του Napoleon Hill. Πρόκειται για ένα ετήσιο ημερολόγιο Αυτοανάλυσης, βασισμένο στο μνημειώδες έργο προσωπικής ανάπτυξης Ο Νόμος της Επιτυχίας σε 16 Μαθήματα.

Ο Napoleon Hill ερεύνησε και μελέτησε την ανθρώπινη ψυχολογία για περισσότερο από 20 χρόνια και το απόσταγμα της εργασίας του υπάρχει στα δύο σημαντικότερα και πιο ολοκληρωμένα βιβλία προσωπικής εξέλιξης που γράφτηκαν ποτέ στην ιστορία: "Ο Νόμος της Επιτυχίας" και "Σκέψου και Πλούτισε".

Οι ιδέες του ήταν κάτι παραπάνω από πρωτοποριακές. Ο τεράστιος και πραγματικός πλούτος του Hill είναι τα εκατομμύρια των αναγνωστών που, χάρη στη φιλοσοφία του, σκαρφάλωσαν τη σκάλα της επιτυχίας και -ακόμη περισσότερο- ανακάλυψαν τον σκοπό της ζωής τους.

Με αυτά τα δύο βιβλία έχουμε στη διάθεση μας μια ολόκληρη μέθοδο και ένα τέλειο σύστημα αυτοανάλυσης!

Μελετώντας τον "Νόμο της Επιτυχίας" και το "Σκέψου και Πλούτισε" θα βρούμε το απαιτούμενο ερέθισμα. Ίσως χρειαζόμαστε μία ιδέα, ένα πλάνο ή μία πρόταση για να ξεκινήσουμε την πορεία προς τον στόχο μας!

Το Ημερολόγιο (εκδόσεις The Law of Success Publishing) λειτουργεί και ως Workbook καθώς σε κάθε σελίδα του παρουσιάζονται κείμενα του μαθήματος, τα οποία μας καθοδηγούν σε μία άσκηση αυτοπαρατήρησης στο τέλος του μήνα. Κάθε άσκηση αποτελεί έναυσμα για ενδοσκόπηση και αφορμή για εξέλιξη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο τέλος του έτους υπάρχει ένα ετήσιο ερωτηματολόγιο αυτοανάλυσης, το οποίο εάν απαντηθεί ειλικρινώς έχει μεγάλη αξία για την προσωπική μας εξέλιξη αλλά και την προσωπική μας αποτίμηση για όλα όσα έχουμε καταφέρει.

Καλή, παραγωγική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Ο Νόμος της Επιτυχίας

Σκέψου και Πλούτισε

 

 

Back to top